Om

 

 

Jag som driver SamLeva heter Ninni Stålhammar. Jag är auktoriserad specialist sexologisk rådgivning (NACS), klinisk sexolog och legitimerad barnmorska med mångårig erfarenhet av arbete inom sexologiska problemområden. 

 

Jag är medlem i Svensk sexologisk förening och Svensk andrologisk förening.

 

 

Den sexuella hälsan är en del av livet. Alltför ofta anses sexuella svårigheter vara både skamfyllda och tabubelagda, vilket försvårar möjligheterna att våga söka hjälp. 

Genom att boka en tid för rådgivning är det första steget taget. Under rådgivningen tar jag ansvaret för samtalets form och ger dig/er råd och stöd.

"Jag har hittat de verktyg jag behöver för att inte drabbas av snabb utlösning då jag har sex med någon tjej. Det var skitjobbigt när det hände! Rädslan gjorde att jag inte ens vågade ha sex på 4 år!! Nu funkar det."   Erik, 27 år

 

" Det bästa med att gå till Ninni är att hon dessutom är barnmorska. Min smärta under samlag kunde behandlas med samtal, rådgivning och medicinska metoder. Tack för all hjälp under denna jobbiga tid"  Anna-Lena, 33 år


"Vilken ögonöppnare detta var. Kan verkligen rekommendera Ninni", Jenny


"Proffsigt och riktigt bekväm upplevelse" Christian

Verksamheten är registerad och godkänd som vårdgivare hos IVO Inspektionen för Vård och Omsorg.

Verksamheten omfattas av Patientsäkerhetslagen (2010:659), PSL, som syftar till att främja en hög patientsäkerhet inom hälso- och sjukvård. 


Patientförsäkring finns tecknad hos Folksam.